Νυφικά Πακέτα >πάτα εδώ.

Η νύφη επιλέγει ένα πέπλο! Αυτή η αρχαία παράδοση έχει επιβιώσει μέχρι σήμερα. Σήμερα, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σχημάτων των πέπλων. Αν δεν έχετε κάνει την επιλογή σας, τότε αυτό το άλμπουμ θα σας βοηθήσει να καθορίσετε την απόφασή σας. Κομμωτες μας   θα σας  δείξουν πώς να συνδέσετε το πέπλο στα μαλλιά, ουτος ωστε να αποφύγετε την καταστροφή της τρίχας.
 
Χτένισμα του γάμου με λουλούδια είναι πάντα πρωτότυπο και μοναδικό. Τα λουλούδια απο μονατους ειναι πολυ ωραιο στολιδι στα μαλλια σας.
 
Retro - τελεια απόφαση στο στυλ των μαλλιών σας . Πρέπει να εξετάζεται πολύ προσεκτικά την εικόνα σας για να επιλέξετε ένα τετοιο χτένισμα για το γάμο σας. Η κομμωτες μας   είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλέψουν.
 
Οι περισσότερες νύφες επιλέγουν μια τιάρα ως αξεσουάρ για το χτενίσμα του γάμου τους. Τιάρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με ένα πέπλο. Το συμαντικο ειναι το χτένισμα να μην φαινετε φορτομενο. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άλμπουμ, και ο κομμωτης σας θα υποστηριξει την επιλογή σας.
 
Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός  χτενίσματων στο διαδίκτυο, στα περιοδικά. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας, αυτό που ήταν στις φαντασιώσεις σας, είμαστε πάντα ανοιχτοί και έτοιμοι να βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε από τις ιδέες σας. Ελάτε στο σαλόνι μας και θα βρείτε το όνειρεμενο χτένισμα του γάμου σας.
 
Μήπως σας αρέσει η επιλογή μας με τις φωτογραφίες;  Γράψτε μας τα σχόλιά σας παρακάτω.  Ίσως θα θέλατε να βρείτε ένα άλλο χτένισμα; Γραψε μας!
 Hot ψαλίδι , Ζεστό ξυράφι Θεραπεία μαλλιών με φυσικές συνταγές Θεραπεία μαλλιών στο κομμωτήριο Ξυράφι ζεστό Υπηρεσίες Επικοινωνία Τεχνητά -Μόνιμο Γαλλικό μανικιούρ Half moon-μανικιούρ Μανικιούρ με λουλούδια Μανικιούρ με στρασάκια Μανικιούρ με καρδούλες Μανικιούρ με πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Μόνιμο γαλλικό  Πεντικιούρ  Τεχνητά - Μόνιμο Με Λουλούδια  Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Στρασάκια  Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Half Moon-Πεντικιούρ Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Καρδούλες Προφίλ