Νυφικο χτενισμα-κοντα μαλλια. Ζούμε σε μια εποχή προόδου και της κίνησης, γι 'αυτό είναι πολύ άνετο για πολλές γυναίκες να φορούν κοντα κουρεμματα , αλλά τι κάνεις όταν πλησιάζετε σε μια τέτοια μεγάλη εκδήλωση, όπως ένας γάμος! Μην βιαστητε να παρετε περούκα, προσφέρουμε να ριξετε  μια ματιά σε αυτό το άλμπουμ, να χρισημοποιησετε τη φαντασία σας, και να βρείτε το σωστο μοντελο χτενίσματος. Οι κομμωτές μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα σωστά αξεσουάρ για τα μαλλιά σας.

Μήπως σας αρέσει η επιλογή μας με νυφικά χτενίσματα;  Γράψτε μας τα σχόλιά σας παρακάτω.  Ίσως θα θέλατε να βρείτε ένα άλλο χτένισμα; Γραψε μας!

 

 Hot ψαλίδι , Ζεστό ξυράφι Θεραπεία μαλλιών με φυσικές συνταγές Θεραπεία μαλλιών στο κομμωτήριο Ξυράφι ζεστό Υπηρεσίες Επικοινωνία Τεχνητά -Μόνιμο Γαλλικό μανικιούρ Half moon-μανικιούρ Μανικιούρ με λουλούδια Μανικιούρ με στρασάκια Μανικιούρ με καρδούλες Μανικιούρ με πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Μόνιμο γαλλικό  Πεντικιούρ  Τεχνητά - Μόνιμο Με Λουλούδια  Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Στρασάκια  Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Half Moon-Πεντικιούρ Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Καρδούλες Προφίλ