Τα μαλλιά σε αυτό το στύλ φαίνοντε πολύ κομψά. Το χτένισμα του γάμου θα το νιωθετε άνετο  και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε  εαν  θα επιδεινωθεί πριν από το τέλος της βραδιάς. Ένα χτένισμα θα πρέπει να το εξετάσετε προσεκτικά και να το συζητήστε με τον κομμωτη σας. Εδώ σας προσφέρουμε μια μεγάλη συλλογή από χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε στο κομμωτηριο μας.

Μήπως σας αρέσει η επιλογή μας με νυφικά χτενίσματα;  Γράψτε μας τα σχόλιά σας παρακάτω.  Ίσως θα θέλατε να βρείτε ένα άλλο χτένισμα; Γραψε μας!

 Hot ψαλίδι , Ζεστό ξυράφι Θεραπεία μαλλιών με φυσικές συνταγές Θεραπεία μαλλιών στο κομμωτήριο Ξυράφι ζεστό Υπηρεσίες Επικοινωνία Τεχνητά -Μόνιμο Γαλλικό μανικιούρ Half moon-μανικιούρ Μανικιούρ με λουλούδια Μανικιούρ με στρασάκια Μανικιούρ με καρδούλες Μανικιούρ με πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Μόνιμο γαλλικό  Πεντικιούρ  Τεχνητά - Μόνιμο Με Λουλούδια  Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Στρασάκια  Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Half Moon-Πεντικιούρ Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Καρδούλες Προφίλ