Αδυναμα μαλλια: θεραπείες   Μαλλιά - διακόσμηση κάθε γυναίκας, πρέπει να τα προστατεύουμε, και να τα φροντιζουμε.

Ιδιαίτερα προσεκτική φροντίδα πρέπει να επιλεγεί, αν η γυναίκα έχει πιο αδύναμα και εύθραυστα μαλλιά, που την ριχνει ψυχολογικα.

 

Τα αδυναμα μαλλια μπορουν να θεραπευτουν, αν τα φροντισουμε σωστα, χρησιμοποιώντας την καταλληλη θεραπεια. Τα αδυναμα μαλλια χρειαζοντε σωστη χτενα.

Προτιμάμε  μια μαλακή βούρτσα, που δεν θα τραυματίσει  τα κατεστραμμένα μαλλιά. Επίσης, η σωστη θεραπεια χρειαζετε  καλή ενυδατωση - κρέμες.

 Λούζουμε τα μαλλιά, απλωνουμε την κρέμα και τα στεγνώνουμε πολύ καλά πριν ξεκινήσουμε την θεραπεία.

Αδύναμα μαλλια μπορεί να έχει ένα άτομο, λόγου κακής αιμάτωσης του τριχωτού της κεφαλής. ¨Ενα τμήμα τις θεραπείας για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης και αφιδάτοσης των  μαλλιών είναι το μασάζ. Καλό διαρκείας, αλλά, ταυτόχρονα, μαλακό και ευαίσθητο, το μασάζ του τριχωτού της κεφαλής θα εξασφαλίσει τη ροή του αίματος προς τον θυλακα της τριχας  θα την δυναμοσει και θα τα κάνει πιο ανθεκτικά στην τριβή και αλλους τραυματικους παράγοντες όπως το κρύο, η ζέστη, σκληρες
 καιρικες συνθηκες. Τα μαλλιά αποκτουν μια υγιή λάμψη . Με τις κινησεις του μασάζ που μπορείτε να κάνετε με τα δάχτυλα,   το τριχωτό της κεφαλής θα καθαρίζετε από τα νεκρά ακανθοκυτταρικα λεπια, τη σκόνη, τα μικρόβια. Θα ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση οι ιδρωτοποιοι και σμηγματογόνες αδένες.
 
 Hot ψαλίδι , Ζεστό ξυράφι Θεραπεία μαλλιών με φυσικές συνταγές Θεραπεία μαλλιών στο κομμωτήριο Ξυράφι ζεστό Υπηρεσίες Επικοινωνία Τεχνητά -Μόνιμο Γαλλικό μανικιούρ Half moon-μανικιούρ Μανικιούρ με λουλούδια Μανικιούρ με στρασάκια Μανικιούρ με καρδούλες Μανικιούρ με πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Μόνιμο γαλλικό  Πεντικιούρ  Τεχνητά - Μόνιμο Με Λουλούδια  Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Στρασάκια  Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Half Moon-Πεντικιούρ Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Καρδούλες Προφίλ