Για αυτό το χτένισμα χρειάζεστε όγκο και μήκος. Αν δεν εχετε τέτοια μαλλιά, μην ανησυχείτε, σήμερα υπάρχουν πολυ τροποι επεκτάσεων τρίχας. Φυσικά, η διαδικασία προσθυκης τουφας-τρεσσας θα πρέπει να γινει με ραντεβου για καλυτερο αποτελεσμα. Συμβουλές για το τι προσθυκη θα χρειαστητε καλύτερα, για να αναδειξει το χτένισμα σας ειμαστε  σε θέση να σας τις δοσουμε στο κομμωτηριο μας.

Μήπως σας αρέσει η επιλογή μας με νυφικά χτενίσματα;  Γράψτε μας τα σχόλιά σας παρακάτω.  Ίσως θα θέλατε να βρείτε ένα άλλο χτένισμα; Γραψε μας!

 Hot ψαλίδι , Ζεστό ξυράφι Θεραπεία μαλλιών με φυσικές συνταγές Θεραπεία μαλλιών στο κομμωτήριο Ξυράφι ζεστό Υπηρεσίες Επικοινωνία Τεχνητά -Μόνιμο Γαλλικό μανικιούρ Half moon-μανικιούρ Μανικιούρ με λουλούδια Μανικιούρ με στρασάκια Μανικιούρ με καρδούλες Μανικιούρ με πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Μόνιμο γαλλικό  Πεντικιούρ  Τεχνητά - Μόνιμο Με Λουλούδια  Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Στρασάκια  Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Half Moon-Πεντικιούρ Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Καρδούλες Προφίλ