Μπούκλες, είναι πάντα στη μόδα! Αυτό το χτένισμα μοιάζει φυσικό και εύκολο. Η νύφη στην επιλογή ενός τετοιου hairstyle θα πρέπει να δώσει προσοχή σε διαφορους παράγοντες, που κυμαίνονται από τον τύπο και την κατάσταση των μαλλιών και τελειώνει με τις καιρικές συνθήκες, η οποίες αναμένοντε την ημέρα του γάμου. Για καλυτερο αποτελεσμα ενος τετοιου hairstyle , θα πρέπει να είστε σίγουρη ότι o/η κομμωτης  θα χρησιμοποιήσει  εργαλεία υψηλής ποιότητας στη διαδικασία δημιουργίας του  χτενίσματο σας. Στο κομμωτήριο μας χρησιμοποιουντε προιοντα Schwarzkopf styling γερμανικά.

Μήπως σας αρέσει η επιλογή μας με νυφικά χτενίσματα;  Γράψτε μας τα σχόλιά σας παρακάτω.  Ίσως θα θέλατε να βρείτε ένα άλλο χτένισμα; Γραψε μας!

 Hot ψαλίδι , Ζεστό ξυράφι Θεραπεία μαλλιών με φυσικές συνταγές Θεραπεία μαλλιών στο κομμωτήριο Ξυράφι ζεστό Υπηρεσίες Επικοινωνία Τεχνητά -Μόνιμο Γαλλικό μανικιούρ Half moon-μανικιούρ Μανικιούρ με λουλούδια Μανικιούρ με στρασάκια Μανικιούρ με καρδούλες Μανικιούρ με πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Μόνιμο γαλλικό  Πεντικιούρ  Τεχνητά - Μόνιμο Με Λουλούδια  Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Στρασάκια  Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Half Moon-Πεντικιούρ Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Καρδούλες Προφίλ