Δωρεάν προσφορά για τους συναδέλφους μας τους κομμωτές.

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες της βιομηχανίας ομορφιάς.

Η Ιστοσελίδα μας έχει κλείσει 3 χρόνια! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, στη μηχανή αναζήτησης της Google βγήκαμε στην κορυφή με πολλές λέξεις που σχετίζονται με το επάγγελμά μας. Μπορείτε να ελέγξετε αυτό μόνοι σας με την προσθήκη αυτών των λέξεων (νυφικα χτενισματα, χτενισματα 2015, κουρεματα 2015, κτλπ)   σε αναζήτηση Google.

Οι επισκέπτες της σελίδας μας την ημέρα υπερβαίνουν τους 1.500! Στην ιστοσελίδα μας μπαίνουν από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Κάθε μέρα λαμβάνουμε τηλεφωνήματα και mail από όλη την Ελλάδα, από τους πελάτες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μας στην πόλη τους, αλλά δεν ξέρουν πού να απευθυνθούν, και εμείς, δυστυχώς, δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες εκτός Αθηνών.

 

Ως εκ τούτου, έχουμε αποφασίσει να σας προσφέρουμε αυτή την δωρεάν προσφορά αμοιβαίας βοήθειας.

Αποφασίσαμε να δώσουμε το δικτυακό τόπο μας και σε άλλα κομμωτήρια, εκτός Αθηνών. Έτσι, ο πελάτης μπορεί να βρει εύκολα τις επαγγελματικές υπηρεσίες στην πόλη του, και εσείς, αγαπητοί συνάδελφοι, θα βρείτε νέους πελάτες, χωρίς να κάνετε καμία προσπάθεια και να έχετε τα έξοδα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση, φροντίστε να καθορίσετε τη διεύθυνση, το τηλέφωνο, τις υπηρεσίες και τις τιμές. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας.

Σας ευχόμαστε πολύ δουλειά!

Η διοίκηση «Butterfly»

 

Συμπληρώστε όλα τα παρακάτω πεδία

 Hot ψαλίδι , Ζεστό ξυράφι Θεραπεία μαλλιών με φυσικές συνταγές Θεραπεία μαλλιών στο κομμωτήριο Ξυράφι ζεστό Υπηρεσίες Επικοινωνία Τεχνητά -Μόνιμο Γαλλικό μανικιούρ Half moon-μανικιούρ Μανικιούρ με λουλούδια Μανικιούρ με στρασάκια Μανικιούρ με καρδούλες Μανικιούρ με πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Μόνιμο γαλλικό  Πεντικιούρ  Τεχνητά - Μόνιμο Με Λουλούδια  Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Στρασάκια  Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Half Moon-Πεντικιούρ Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Καρδούλες Προφίλ

Ετικέτες